Jump to content

Borzasztóan boldog ünnepeket kívánt a Boston Dynamics

2015. 12. 24. 16:00

Elég különös lenne, ha a Skynet egy terminátora csengetne be hozzánk kellemes karácsonyi ünnepeket kívánni, nem igaz? Nos, hasonlóan furcsa élményben lehet része annak, aki szemügyre veszi a Boston Dynamics karácsonyi üdvözlő videóját.

Mindenki a maga módján ünnepel ez pedig mások számára lehet kedves, szívmelengető vagy épp nyugtalanító és idegesítő. Akárhogy is a Boston Dynamics ünnepi köszöntő videója egy kissé furcsa és szokatlan mindenki számára. A cég, mely a szinte mindenen keresztülnavigálhátó robotjairól híres, most néhány egységet szánhúzó rénszarvassá alakított. Eme „kedves” kis robotok segítségével kívánnak mindannyiunk számára kellemes ünnepeket. Persze, ha rosszmájúak szeretnénk lenni, értelmezhetjük ezt egyben egy közelgő robotos ítéletnap előfutáraként. No, de ne legyenek rémálmaink emiatt.

Mindenesetre a képek alapján elgondolkozik az ember, milyen tartalmas évet is hagytunk hátra technikai fejlődés szempontjából és minden bizonnyal ez a fejlődési tendencia jövőre sem fog alábbhagyni. Addig is mi is itt a szerkesztőségnél kellemes (annak, aki szeretné robotrén(m)szarvasban gazdag) és boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk mindenkinek, de legfőképp kedves olvasóinknak.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Szokolai József