Jump to content

Drinky - az ivócimbora, akire mindig is vágytál

2016. 01. 07. 16:00

Drinky robot a tökéletes pajtás egy kellemes kis vérhígító iszogatáshoz. Oké, az igazi egy másik szimpatikus, szomjas emberi egyed, de Drinky azért még így is közel a második legjobb opció.

Drinky meghallgatja a búd, bánatod és egyáltalán nem ítélkezik, sőt még néha megértően bólogat is. Remekbeszabott társasági robotként tökéletes koccintó partner, ami - valljuk be - néhány humanoid létformáról kevésbé elmondható, míg robotok között aztán meg pláne párját ritkító, jó tulajdonságnak számít. Egy szó, mint száz: Drinky csodás partner egy kis mélyen szántó kortyolgatáshoz. Talán egyetlen igazi hibája ennek a jótét robotléleknek, hogy egyszerűen nem érdemes vele ivós játékot játszani, mert képtelen veszíteni. Persze, ha azt nézzük ez akár előny is lehet, hiszen neki biztos nem kell taxit hívni, mert felöntött a garatra.

Ebben az egyébként vidámnak tűnő történetben mégis ott lapul egy hatalmas tragédia. Drinky ugyanis „fajának” egyetlen tagjaként magányos ivórobot. Sajnálatos módon nem készül tömeggyártásban, így ha szeretnénk egyet magunknak, akkor nincs más hátra, építeni kell egy sajátot.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Szokolai József