Jump to content

Mozgásban az androidos BlackBerry

2015. 08. 22. 12:00

Szeretnél végre valamit látni a Blackberry eddig csak pletykaként emlegetett, egy esetben kiszivárgott androidos, billentyűzettel felszererelt darabjából? Az idő előtt megjelenő információk rendszeres szállítója Evan Blass (@evleaks) ezúttal sem hagy cserben.

Blass-nak jelen esetben egy videót sikerült előkaparni, mely közelebbi rálátást enged arra a bizonyos csúsztatható billentyűzetre és a kamerára. A videóból nem maradhat el a lassan már kötelezővé silányult animálva-rakjuk-össze-a-kamerát-hogy-minden-részét-megmutassuk jelenetsor sem, melyet a Nokia tett népszerűvé néhány éve.

Amennyiben a fizikai billentyűzet visszatérése nem elég furcsa magában, úgy talán majd a videóban látható két telefonverzió felkelti az érdeklődésedet. A jelenleg Venice-ként emlegetett eszközből két modell is készül, melyek a videóban is megmutatkoznak. A Crackberry elgondolása szerint a két kiadás külön-külön egy Android és egy BlackBerry 10 példány lesz, ám egyelőre semmi nem igazolja a csak OS-ben különböző ikertelefonok elméletét.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Ambróz Nóra