Jump to content

Philips Hue lámpák: szinkronban az Xbox One-nal

2015. 07. 19. 16:00

A Philips gyártásában készült Hue lámpák képesek színt váltani miközben filmet nézel, miért is ne tudnának egy hasonló trükkel előrukkolni miközben játszol? Az Xbox One játékokkal szinkronizálható fények igazi hangulatot teremtenek.

A Frima meglátta a Hue-ban rejlő új lehetőségeket. A stúdió találmánya az egyik lámpákkal szinkronizálható élmény, így az Xbox One platformján működő játékuk, a Chariot egy új hangulattermető réteggel gazdagodott a megszokott kalandok mellett.

Az ellenfelek támadásaira vörös fény figyelmeztet, ám ha bimbozó kertekben sétálsz, a nappalid is kellemes zöld fényben fürdik. Ez nem az első a Hue lehetőségeit kihasználó játékélmények között, ám korántsem egy olcsó, megszokott trükkről van szó. (főleg, hogy a Hue sajnos továbbra is 200 dollárba kerül)

A dolog nem csak egyszerű, de atmoszférateremtő hatása is jelentős, mely tökéletes aláfestése lehet sok game-nek. Reméljük, a jövőben elérhetőbb módon is egyre több játékot tesznek majd teljessé a hangulatvilágítás élményével.


Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Ambróz Nóra