Jump to content

Overwatch – Túl a 7 millió játékoson

2016. 06. 04. 12:00

Csak előző héten indult az Overwatch, de máris sikerült 7 millió játékost összeszednie, akik együtt több mint 119 millió órát töltöttek a játékban.

Az Overwatch indulása egyértelmű siker. A 7 milliós szám kellően nagy kétség kívül, bár még mindig kevesebb a bétáénál, ami 9,7 millió embert vonzott be a három platformról összesen, amin a játék megjelent. Persze ez a szám még most is folyamatosan növekszik, így szinte biztosan beéri és el is hagyja a bétás eredményeket a játék.

További érdekes adat, hogy a 119 millió órányi játék alatt 326 milliószor változtattak hőst a játékosok, hogy 11 milliónyi rakományt jutassanak célba.

Az Overwatch május 24-én jelent meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStaton 4-re. Ha lemaradtál róla, akkor az alábbi cikkek segíthetnek elkezdeni a játékot és felzárkózni.

További cikkeink a játékról:

Korábbi Overwatch cikkeinkben megnézheted a régebben bemutatott hősök videóit is a következő listából válogatva: Winston, Widowmaker, Reinhardt, Reaper, Pharah, Symmetra, Torbjörn, Tracer, McCree, Hanzo, Mercy, Zenyatta.

(Forrás: vg247.com)