Jump to content

Embereket nézni, ahogy esznek. Ez akkor most tényleg egy dolog?

2016. 07. 01. 16:00

 

Ügye te is szeretnél egy kisebb vagyont keresni havonta? Itt a meggazdagodás legújabb receptje. Egyél te is élőben a Twitchen!

Vannak dolgok, amiket nem értek a világon. Például ilyen a horgászat. Értem én, hogy relax szúnyogetetés és Drakula bá meg pártrillió moszkitó nagyon belájkolja, de nekem sose jött át a dolog. Megöl a tétlenség ama formája. Ennél valamivel jobb a játékstreamelés. Vannak nagyon jó és szórakoztató előadok, akiknek valóban jó nézni a játékát Twitchen vagy épp praktikus taktikát, fortélyokat leshetünk el tőlük, de ez még se olyan élmény mintha én játszanék. Nem pótolja.

Na, most mindezek fényében el lehet képzelni mit szóltam ahhoz, mikor szembejött velem ez a Twitches Social eating (közösségi evés) dolog. Lényegében arról van szó, hogy emberek élőben esznek és más emberek ezt nézik. Sőt, fizetnek érte, hogy nézhessék!!!!! Ha azt hisszük, hogy a Twitchnél valakinek elgurult a bogyója mikor ezt kitalálta, akkor tévedünk. Ez egy egyszerű reflexió a közösség igényeire. Koreában ez már egy menő trend. A legnépszerűbb kajálós streamerek 10 000 dollárt keresnek havonta, hogy leküldjenek néhány szaftos étket a kamerák előtt. Ne kérdezze senki, hogy miért. Tudja a csuda miért jó ez az embereknek, számomra ez is csak az őrület határainak továbbtágítása.

(Forrás: twitch.com)