Jump to content

Október 27-én frissül az Apple Mac kínálata

2016. 10. 20. 14:00

Bizony már nagyon régen volt, hogy az Apple frissítette a Mac termékcsalád kínálatát. Igazából eddig a Macbook az egyetlen, amit ide sorolhatunk 2016-ban, de ez október 27-én meg fog változni.

Ahogy azt már sejteni lehetett, az Apple következő hét csütörtökön egy nagy Mac-es bejelentésre készül. Eddig úgy nézet ki, hogy a 2016-os év az iPhone telefonokról fog szólni az almás vállalatnak, de most minden megváltozhat. Végre a Mac széria is megkapja a jól megérdemelt figyelmet. Az eseményt egy „Hello again” utalással reklámozta be az Apple, ami egy nyilvánvaló utalás a jó öreg Mac-re, ami még anno 1984-ben egy nagy „hello”-val a képernyőjén debütált.

Mindezek alapján akár egy teljesen újragondolt MacBook Pro készülékre se lenne indokolatlan számítani, ami már évek óta a jelenlegi formájában tengődik. A spekulációkat elnézve egy iMac és egy MacBook Air se lenne rossz tét, ha fogadni szeretnénk. A Mac vonalon túl egy iPad bejelentést is szívesen látnánk. Az iPad Air 2 még mindig egy nagyon jó kis tablet, de már 2 éves. A 12,9 inches iPad Pro se fiatalodik már, nem lenne csoda mindkét eszközből egy frissebb kiadást látni az októberi Apple eseményen.

(Forrás: apple.com Kép forrása: apple.com)