Jump to content

Így készíts magadnak koktéladagoló robotikus ruhát

2016. 10. 29. 16:00

Hölgyeim ééés maradjunk a hölgyeknél.. itt egy modern viselet az esti bulikhoz, ami nem csak figyelemfelkeltő, de még praktikus is, ráadásul bárki elkészítheti magának.

Egy holland divattervező, Anouk Wippercht osztotta meg az ő robotikus koktél öntögető ruhájának (Drinkbot) részletes elkészítési terveit. Ez a bőrből és elektronikai alkotóelemekből felépített remekmű pont úgy néz ki, mintha az Éhezők Viadala című filmből szalajtották volna. Ez az izgalmas viselet nem csak arról fog gondoskodni, hogy a viselője megkapja az őt megérdemlő figyelmet, de még szomjasak se fogunk maradni a közelében.

A tervező az összes szükséges nyersanyag listáját mellékelte a részletes elkészítési útmutatóhoz, így bárki elkészítheti magának ezt a nem mindennapi darabot. Nem árt, ha egy kicsit jártasak vagyunk a ruhatervezés és az elektronika világában, ha arra adjuk a fejünket, hogy belevágunk ebbe a projektbe, de az eredmény kárpótolni fogja a készítőket a vesződségekért én úgy vélem. Fontos itt megjegyezni, hogy egy kis kódolásra és némi 3D nyomtatásra is szükség lesz, no meg persze néhány feles pohárra.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: engadget.com)