Jump to content

Mavericks: Proving Grounds - 400 fős battle royale játék a láthatáron

2018. 02. 19. 13:53

Képzeljünk el egy 1000 játékossal operáló túlélős játékot, amihez még ráadásként hozzácsaphatunk egy 400 fős battle royale játékmódot is és már láthatjuk is magunk előtt az Automaton Games játékát, a Mavericks: Proving Grounds-t.

Ha a fantáziálás mégse menne olyan jól, akkor szerencsénk van, ugyanis már nem kell pusztán a képzeletünkre hagyatkozni csak majdnem. Mavericks: Proving Grounds megkapta a minap az első trailerét, habár ebből nagyjából semmi nem derült ki a játékról, de az HD-ban.

Persze a Mavericks: Proving Grounds ígéretei így is elég csábítók, hogy figyelemmel kövessük a fejlődését. A fejlesztők akár 400 játékost elbíró battle royal játékmódot ígérnek az egyébként is impozáns, 1000 játékosra szabott túlélős játékuknak. Egy ilyen léptékű tömeget elképzelni is nehéz. A projekt finoman szólva is ambiciózus, de egyáltalán nem lehetetlen. A Mavericks: Proving Grounds az új Improbable’s SpatialOS technológiát fogja használni, amivel akár 12 kilóméteres pályákat is létre lehet hozni. A sok PUBG koppincs battle royale játékmód közül ezzel azért már tényleg ki lehet tűnni, ráadásul az Automaton nemrég gyűjtött be egy 10 millió dolláros támogatást a projektre.

A Mavericks: Proving Grounds várhatóan 2019-ben jelenik meg, de remélhetőleg addig még bővebben is hallunk majd felőle.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)