Jump to content

Közel két órán át sasolhattuk, hogy hogyan mutat majd a Minecraft Switch-en

2018. 02. 20. 06:18

Dobot egy csontot a Microsoft a Nintendo Switch konzolokon rekedt Minecraft rajongoknak. A legutóbbi livestramjükön két órán át mutogatták a Minecraft Bedrock Edition-t.

 A Minecraft tulajdonosoknak Switch-re ingyenesen, a Bedrock hozzáadja azt a the Better Togheter frissítést a Nintendo konzoljához, amit eddig az Xbox One, a Windows 10 és a mobil felhasználók is megkaptak. A stream alatt megszólaló fejlesztők szerint, már az utolsó simításokat végzik a játék Switch verzióján.

A csapat rengeteg extra időt fordít és fordított eddig is, hogy az indulásnál minden a lehető leggördülékenyebben menjen majd. A megjelenéssel egy időben a Bedrock Edition 14 darab játékvilágot is hozzá csap majd a Switch verzióhoz.

Amikor a Bedrock Edition kijön, akkor a játékosoknak szükségük lesz egy Microsoft fiókra, ha a többi platform játékosaival együtt szeretnének játszani, de erre se lesz szükség, ha csak a Switch-es játékosokkal nyomulnak.

A Minecraft Bedrock Edition jelenleg nem rendelkezik fix megjelenési dátummal, de kaptunk egy „hamarosan”-t, ami az alábbi videót elnézve már elég komolyan vehető.

Nézd meg Minecraft Terrific Tuesdays: Bedrock on Switch SNEAK PEEK! című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Tavaly decemberben a Minecraft 75 millió aktív havi játékossal és platformszerte 144 millió eladott példánnyal büszkélkedhetett.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)