Jump to content

Eltűnt a Google online polcairól a Pixel C tablet

2017. 12. 29. 17:52

Ha nem is örökre, de egyelőre szőrén-szálán eltűnt a Google online áruházából a Pixel C tablet. Tekintsük ezt egy jelnek, és vegyünk inkább egy Pixelbook készüléket.

 

Kikerült a Pixel C a Google hivatalos áruházának kínálatából, akik pedig direkt keresnék fel a termék oldalát, azokat szépen átirányítja az oldal a Pixelbook weboldalára. A cég nem fűzött részletekbe menő magyarázatot a lepéshez, csupán annyit árultak el egy az Engadget számára kiadott nyilatkozatban, hogy néhány év után nem ritka, hogy egy termék forgalmazását beszüntetik. Ebben van is igazság. A Pixel C 2015-ben jelent meg, így a néhány év, ha szűkösen is, de már rámondható, no meg itt van helyette a Pixelbook, amit olyan finoman ajánl az oldal is.

Nincs róla konkrét információnk, hogy mennyire fogyott jól vagy rosszul a Pixel C, de azt lehet sejteni, hogy nem volt egy igazi bombasiker. Utolsó szoftveres frissítését a Pixel C az Android Oreo-val kapta, márpedig fogyasztói szempontból nézve fárasztó egy olyan tablet, ami mást se kap egy évig, csak biztonsági frissítéseket, arról nem is beszélve, hogy a 2 éves eszköz, amit még mindig 599 dollárért árultak, nos, nem volt a legversenyképesebb.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: Google)