Jump to content

iDevices Instinct - Négy az egyben okoskapcsoló

2018. 01. 19. 21:21

Hozzuk ki a lehető legtöbbet a villanykapcsolóinkból az iDevices Instinct négy az egyben, Wi-Fi-s, intelligens kapcsolójával, amely tökéletes kelléke lesz álmaink okosotthonának.

Az iDevices Instinct okoskapcsoló a hagyományos villanykapcsolók szerepének betöltésén túl 4 egyedi funkcióval is bír. Ez az intelligens eszköz beépített szenzorokkal, hangszóróval és integrált Amazon Alexa, valamint Apple HomeKit kompatibilitással rendelkezik. Ennél fogva a kapcsolón keresztül egyszerű hangutasításokkal vezérelhetjük otthonunk világítását, indíthatjuk el egy zeneszám lejátszását vagy parancsolhatunk bármit, amit csak képes az Amazon virtuális asszisztenciája feldolgozni. A HomeKit kompatibilitásnak köszönhetően az Apple Watch vagy iPhone termékeinket is összeköthetjük az Instinct kapcsolóval, amely így Siri segítségével lesz vezérelhető. Továbbá, ha a fenti két virtuális asszisztens egyike se szimpatikus, akkor még mindig választhatjuk a Google Asszisztenst, amely az iDevices Connected alkalmazásán keresztül ugyancsak hozzáfér a kapcsoló vezérléséhez.

Az Instinct mozgás és fényérzékelő szenzorjai számos további okos lehetőséget nyitnak meg előttünk. Ezekhez a szenzorokhoz számos személyre szabott értesítés és riasztás álltható be, amelyek révén növelhetjük otthonunk automatizáltságát, miközben csökkentjük az energiafogyasztásunk.

Egyelőre igen kevés jó Wi-Fi-s okoskapcsoló található a piacon és még kevesebb, amely elmondhatja magáról, hogy Alexával, Sirivel és a Google Asszisztenssel is megtalálja a hangot. Az iDevices Instinct ilyen lesz, nem is beszélve arról, hogy a hangunkkal kapcsolhatjuk majd ki és be a fényeket. Az egyetlen bökkenő, hogy erre a kapcsolóra is várni kell még valamicskét, de várhatóan még az idén piacra fog kerülni.

(Forrás: thegadgetflow.com Kép forrása: thegadgetflow.com)