Jump to content

Már előrendelhető a macska párna, amire mindig is vágytunk

2018. 01. 22. 08:03

A puha, szőrös és részben robotikus alkalmatosság neve Qoobo, és azoknak lett kitalálva, akiknek egyébként valamilyen oknál fogva nem lehet igazi háziállatuk.

Három héttel ezelőtt, a Yukai Engineering egy sikeres Kickstarter kampányt zárt, ahol megközelítőleg 110 000 dollárt sikerült összekalapozniuk a Qoobo-nak, ami tulajdonképpen nem más, mint egy párna robotikus macskafarokkal, amely reagál a felhasználók fizikai interakcióira. Ez a különleges párna pedig már előrendelhető japánban és Amerikában, 89 dollárért, őszre várható érkezéssel.

A Qoobo-t eredetileg azután fejlesztették ki, hogy egy munkatárs nem tudta megtartani a szeretett macskát. A cég célja egy olyan párna létrehozása volt ami hasonló komfortot nyújt, mint egy macska vagy egy kutya. A Qoobo súlyra, méretre, texturára és farokmozgásra azt az érzetet kelti, mintha egy valódi háziállat ülne az ölünkbe.

A macska párna újratölthető akkumulátort használ, és két töltés között nagyjából 8 órán át bírja. Súlya 1 kiló, színre pedig Husky Gray és French Brown változatokban választható. Habár a párnát eredetileg azon felnőtteknek tervezték, akiknek nem lehet igazi háziállatuk, valójában azoknak a háziállat tulajdonosoknak is beválhat, akik csak hihetetlenül féltékennyé szeretnék tenni a kis kedvencük.  A Qoobo-val közelebbről ezen az oldalon ismerkedhetünk meg.

(Forrás: shop.qoobo.info Kép forrása: shop.qoobo.info)