Jump to content

Jönnek a Razer csúcskategóriás gamer okostelefonok

2017. 10. 17. 16:05

Mit szólnánk ahhoz, ha egy gamer cuccokra specializálódott világhírű számítógépes hardvergyártó piacra dobna nekünk egy csúcskategóriás okostelefont? Vásárolnánk egyet magunknak? A Razer úgy gondolta örülnénk neki.

A Razer olyan a játékosoknak, mint a Ferrari az autósoknak. Egy igazi luxus márka, ami minőségi cuccaival igyekszik megtartani a közösségét, meg néha azért bepróbálkoznák valami újdonsággal is. Most például úgy néz ki, hogy azt vette a fejébe a Razer, hogy milyen jó lenne már betörni a mobil piacra egy okostelefonnal.

A Razer telefonja egy 5,7 inches képernyős Quad HD (3560x1440) felbontású 16:9-es képarányú finomság lesz. A motorháztető alatt egy 10nm technológiával készült 835-ö Snapdragon processzor (2,4Ghz) és egy Adreno 540 GPU fog dorombolni 8GB memóriával. A bivalyerős okostelefonon egy Android OS lesz, de nem a standard kiadás, hanem egy spéci Razer változat. A 64GB-os belső tárhely pedig gondoskodik majd arról, hogy az összes alkalmazásunknak, no meg a 12 megapixeles hátlapi és 8 megapixeles előlapi kamerákkal készült anyagoknak is bőven legyen helyünk. Hogy pontosan hogyan is néz majd ki a készülék, az még rejtély, de hamarosan minden kiderül. A Razer november elsején tervezi bemutatni az új okostelefonját.

(Forrás: phoneradar.com Kép forrása: phoneradar.com)