Jump to content

Bill Gates elfogadta Zuckerberg kihívását!

2014. 08. 16. 20:58

Tegnapelőtt írtunk arról a Facebook-on terjengő víruskampányról, amelynek keretén belül le kell önteni magukat a kihívottaknak, bővebben a Zuckerberg-es cikkünkben olvashatnak az akcióról és céljáról.

Bill Gates bevállalta az Ice Bucket Challange-et, miután Zuckerberg többek között őt nevezte meg az általa kitett posztban. A Microsoft alapítója nem elégedett meg a sima vödrös megoldással, ehelyett sokkal elegánsabb módot választott. Kész kisfilmet rakott össze Mr. Gates a nézőknek, melyben megtervez, majd összeállít egy állványt, melyről aztán jól nyakon is önti magát. Nem feledkezett el arról sem, hogy három embert ki kell hívnia, az egyik kihívott nem más Elon Musk, a tech szcéna egyik legnagyobb alakja és a Tesla szülőatyja.

Persze azt kevesen fogják elhinni, hogy a vdeióban látott dolgok mind az ő agyszüleményei, illetve a megvalósításukban sem valószínű, hogy sok szerepet játszott volna, de az biztos, hogy egy szerepet eljátszott, és a végeredmény egy olyan videó, mely egyrészt felhívja a figyelmet a Lou Gehrig-betegségre, másrészt marketing anyagnak sem utolsó. Lássuk hát Bill bácsi videóját:

Forrás: hvg.hu