Jump to content

PS Vitára is lesz Minecraft

2014. 08. 14. 21:49

A Gamescon 2014 fesztivál keretében jelentették be , hogy a nagysikerű barkácsolós-túlélős játék a Sony kézi konzoljára is megjelenik várhatóan még ebben a hónapban. A trailer alapján semmi nem fog hiányozni a Vita verzióból, gyakorlatilag ugyanazt kapjunk, mint PC-n.

Már játszhattunk a Minecraft-tal Androidon és iOS-en is, már ami a hordozható gépeket illeti, úgyhogy éppen ideje volt, hogy kiadják valami rendes játékos kézi konzolra is. A portolást a 4j Studios-ra bízták, a PS3-as verziót fogják átírni a Vitára. A PS3-on elérhető világok, vagy pénzért megvásárolható DLC-k mindkét platformon elérhetőek lesznek, tehát semmiben nem kell hiányt szenvedniük a Playstation Vita tulajdonosoknak.

A hihetetlenül egyszerű, tényleg baltával faragott grafikával rendelkező Minecraft méltán rendelkezik több tízmilliós eladásokkal, ugyanis a világa kifejezetten szórakoztató minden platformon, eredetiségét senki nem kérdőjelezheti meg. Véletlenszerűen generált pályán szinte minden objektumot fel tudunk használni, az élőlényekkel is interakcióba tudunk lépni, a lehetőségek tárháza végtelen. És ami a legjobb, már augusztusban meg tudjuk vásárolni Vitára is!

Forrás: gamepod.hu / fotó: nintendoenthusiast.com & gamespot.com