Jump to content

Az NBA 2K15 (rém)arcszkenner-arcgenerátora

2014. 10. 07. 19:00

Talán vannak élményeid a Sims-ben előfordult rémes arcgenerálásokról vagy más tragikusan csúfra sikerült karakterekről, azonban az NBA 2K15 ezeken könnyen túltesz. A game egy komoly reklámja, hogy alkothatsz bajnok játékost saját arcoddal, ám amit a generátor művel ilyen címszó alatt az elég ritkán hasonlít bármire is Uruk-hai orkon kívül.

Az NBA 2K15 a mai napon debütált az Egyesült Államokban, ahol helyből nem kevés csalódást is okozott. A game egyik szenzációja az lenne, hogy képes arcot szekennelni és az alapján egy olyan játékos modellezni neked, ami lényegében a hasonmásod. Tökéletesre persze kár számítani, ám sok esetben távoli rokonság sem fedezhető fel a szegény próbálkozó és az eredményként kiadott arcmassza között.

Ahogy az ebből már sejthető az így készült kosarasok kissé... érdekesek (horrorisztikusak!) A SB Nation csapata még azt a szívességet is megtette nekünk, hogy a legrettentőbb alkotásokat egy helyes kis összeállításba válogatta, hogy kedvedre gyönyörködhess.

http://www.sbnation.com/lookit/2014/10/7/6933751/the-nba-2k15-face-scanner-xbox-ps4

Az persze más kérdés, hogy mit jelent mindez a "NBA Y2K" visszatérése szempontjából, melyre néhány héten belül sor kerül.

Forrás: engadget.com

Fotó: engadget.com

Írta: Ambróz Nóra