Jump to content

Need to Know: NSA szimulátor a Kickstarteren

2016. 02. 18. 10:00

A Paper, Please kétség kívül a bürokrácia szimulátorok szupersztárja, aki a másvilágról hozta vissza az élők közé ezt a kategóriát. A Need to Know pedig a mester nyomdokait követve, de egy érdekes új területre kalauzol el minket: Belebújhatunk egy ügynök bőrébe.

Méghozzá találó módon a Szabadság minisztérium ügynökének bőrébe. Feladatunk nagyon egyszerű. Megfigyelni mindent és mindenkit. Persze csak azért, hogy megóvjuk dicső nemzetünket a fenyegetésektől. Akár azt is mondhatnánk, hogy az NSA inspirálta a játékfejlesztőket, de persze mindennemű egyezés a valósággal csupán a puszta véletlen műve.

A Need to Know sajnos még nem készült el. Jelenleg is Kickstarter kampánya zajlik. Viszont a kitűzött 29000 dollárt már összeszedték a Monomyth Games fejlesztői, így a játék szinte biztosan megvalósul. A tervek szerint már az év közepén kiadnak egy fejezetet a játékból és októberre a támogatók meg is kapnák a hozzáférést a játék egy korai verziójához.

Mi mindenesetre izgatottan várjuk a játékot. Addig is még megjelenik, lehet rajta elmélkedni, hogy majd a szabadságjogokért harcolunk, vagy inkább segítünk létrehozni a tökéletes rendőrállamot?

(Forrás: pcgamer.com)