Jump to content

Path of Exile – Már csak néhány óra van hátra Prophecy Ligák indulásáig

2016. 06. 03. 12:00

Te már megtervezted az új hősöd passzív fáját a következő Prophecy Ligákhoz? Még nem? Akkor megmutatjuk honnan érdemes ihletet meríteni.

Amint az már megjövendöltetett, ma 22:00-tól indulnak a Path of Exile Prophecy ligái. Ez azt jelenti, hogy a cikk írásának pillanatában kevesebb, mint 10 óránk van kitalálni milyen karaktert is szeretnénk összehozni ebben az új ligában.

A PoE alapvetően nem egy nehéz játék, de megvannak a maga mélységei és bizony, ha valami komolyabbat szeretnénk elérni egy karakterrel, akkor érdemes legalább nagyvonalakban előre megtervezni, hogy mire fogjuk költeni mondjuk úgy az első 100 skillpontunkat (ennél több ponttal nem nagyon érdemes tervezni, ha nem akarunk hardcore játszani). Ez azonban már olyan feladat, amibe egy kezdő bicskája könnyen beletörhet, így nem árthat, ha kapunk egy kis segítséget.

Ráadásul az optimális karakter és item buildek ligánként változnak. Szerencsére azonban van egy elhivatott PoE mester, név szerint ProjectPT, aki segíthet rajtunk. PT élő adásban a Twitch csatornáján szemezget a hozzá beküldött karakter tervekből. Átnézi a skill fát, javaslatot tesz itemekre és skill gemekre is, ha úgy van. Ha pedig nincs saját ötletünk, akkor a PT által kiválogatott, kijavított és átvizsgált koncepciókból is válogathatunk ezen a linken.

A Path of Exile szerverei 19:00-kor leállnak és egy 3 órás karbantartás veszi kezdetét az új ligák indulása előtt. Ez idő alatt a Steam frissíteni fogja számunkra a játékot a legújabb verzióra. A 2.3-as pach 2,5 GB lesz, így lassabb net esetén érdemes időben nekikezdeni.

Íme, a Passive Skill Tree szerkesztő legújabb verziója.

Sok szerencsét a karakter buildeléshez. Viszlát, az esti startnál!

(Forrás: pathofexile.com)