Jump to content

Te is részt vehetsz az idei Golden Joystick Awards eseményen

2016. 08. 06. 10:00

A Golden Joystick Awards szervezői bejelentették, hogy az idei rendezvényükre már bárki vehet magának jegyet és részt vehet a díjátadó ceremónián.

A ceremónia elsőször lesz nyilvános a publikum felé a Golden Joystick Awards történtében. Az idei a 34. díjátadó műsor, amire az balkonra szóló jegyek már elő is rendelhetők. A jegyek ára 10 font és 18. életévét betöltöttnek kell lennie annak, aki ténylegesen részt is szeretne venni az eseményen.

Ahogy mindig, a szavazás most is nyilvánosan fog zajlani. Az idén szeptember 1-én indul a szavazás. Tavaly a 33. Golden Joystick Awards rendezvény alkalmából 9 millió szavazat érkezett be, aminek eredményeként például az év stúdiójának is kikiáltott CD Projekt RED fejlesztőcsapatának játéka, a The Witcher 3: Wild Hunt gyűjthetett be magának számos díjat (legjobb sztori, legjobb dizájn, legjobb játékpillanatok). De elismertek még sok más játékot is, mint például a Grand Theft Auto Onlinen-t (legjobb többjátékos játék), az Ori and the Blind Forest-et (legjobb hang) vagy lekeresettebb játéknak kikiáltott Fallout 4-et.

A 34. Golden Joystick Awards november 18-án kerül megrendezésre az Indig02 londoni Q2 arénájában (akár csak tavaly).

 

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)