Jump to content

Ma este 10-kor lesz a The International 2016 döntője

2016. 08. 13. 14:00

Ma este dől el minden. Ma este ér véget a Dota 2 The International 2016 és viszi haza a nyertes csapat az első helyért járó több mint 9 millió dolláros fődíjat.

A Dota 2 The International a végéhez közeleg. A rendezvény augusztus 8-13-ig tart, azaz ma van az utolsó napja. Ma lesz a mindent eldöntő döntő összecsapás a döntős csapatok között.  Hosszú út vezetett idáig, sok váratlan fordulat történt és sok nagy név hullott el (RIP NA’VI) még közben újak emelkedtek. Az egyik legnagyobb meglepetés egyértelműen a Digital Chaos csapata, akik kiemelkedő teljesítménnyel jutottak túl a csoportkörön és ezzel rengeteg új szurkolót is szereztek maguknak. Ma még ők játszanak az Evil Geniuses ellen, de itt már mindenki nyertes Mindenki dobogón van és dollármilliós nyereményeket visz haza a csapatával. Az hiszem már most nyugodtan gratulálhatunk a fiúknak ezért a szép teljesítményért.

Azért persze még a döntő hátra van. Akár az Evil Geniuses, akár a Digital Chaos nyer az ellenfelük már fix lesz az este 10kor kezdődő összecsapásnál a The Wings Gaming személyében. Mindhárom csapat megérdemelné az első helyet, de persze csak egy szerezheti meg magának. Vajon ki lesz az? Gyere és szurkolj velünk te is ma este. Senkinek se szabad kihagyni ezt a Dota-történeti összecsapást.

Update: Közben 2 új hőst is bemutattak a Dota 2 The International 2016 színpadán, amikor itt olvashatsz bővebben.

(Forrás: dota2.com)