Jump to content

Virtuális jeggyel már október 12-től rávethetjük magunkat a BlizzCon portékáira

2016. 10. 08. 11:00

Messze vannak még az ünnepek, de ha valami tényleg exkluzív cuccal szeretnénk meglepni magunkat vagy szeretteinket és még közben a BlizzCon-t is néznénk, akkor ideje beszerezni egy virtuális jegyet.

A tízedik BlizzCon idén novemberben kerül megrendezésre, de nem mindenkinek kell személyesen jelen lenni, hogy részt vehessen rajta. Virtuálisan is követhetjük majd az eseményeket úgynevezett virtuális jegyek segítségével. Egy ilyen jeggyel nem csak egy csomó in-game cuccot kapunk, de jogosulttá válunk a 35 dolláros Goody Bag megvásárlására, ami további exkluzív tárgyakat rejt.

Ha ez nem lenne elég, akkor még hozzátehetjük a frissen bejelentett jó hírt. A virtuális jegy tulajdonosainak már október 12-től megnyitja polcait a Blizzard Gear Shop BlizzCon részlege.

A Blizzard összes játékához kínál majd tárgyakat. Külön érdekesség a kollekcióban a StarCraft-os rugdalózó. Én személy szerint inkább a Hearthstone pokrócot javasolnám mindenkinek a felhozatalból. Két hasonló hordás darab büszke tulajdonosakként mondhatom, hogy nem csak, hogy minőségi darabok, de kényelmesek, puhák és tökéletes karácsonyi ajándékok.

(Forrás: worldofwarcraft.com Kép forrása: worldofwarcraft.com)