Jump to content

Már dübörög az Overwatch Halloween Terror!

2016. 10. 12. 13:30

Hősök figyelem! Beköszöntött az Overwatch Halloween parti. Gyertek és állítsuk meg együtt az elszabadult Dr. Junkensteint és az ő barátságtalan teremtményeit.

Csalódtunk volna a Blizzardban, ha az Olimpiai event után nem dobnak nekünk össze valamit Halloweenre, de szerencsére erre nem kerül sor. Már el is indult az Overwatch Halloween Terror, ami október 11-től tart, egészen november 1-ig.

Az esemény ideje alatt a játékosok rész vehetnek egy speciális játékmódban, ahol Dr. Junkensteinel és az ő teremtményeivel kell megküzdenünk. Ez azt jelenti, hogy az Overwatch történetében először egy PVE pályát mutattak be a Blizzardos srácok/lányok. A játékosoknak az ellenfelek egyre erősödő hullámait kell túlélnie, miközben néhány kisebb boss legyőzésére is sor kerül, egészen a végső gigászi összecsapásig. A játékmód 3 nehézségi szinten is elérhető, így garantáltan mindenki megtalálja a számára megfelelő kihívást jelentő fokozatot. A dolgot stratégiai szempontból külön érdekessé teszi, hogy csupán 4 hős közül választhatunk ebben a játékmódban: Ana, Hanzo, McCree és Solider 76 áll a rendelkezésünkre. Ezekkel a hősökkel kell megtalálnunk a módját, hogy túljárjunk a gépi ellenfelek eszén. Sajnos a dolog önmagában elég hamar megunható, de barátokkal játszva igen szórakoztató tud lenni néhány kőr elejéig. Az igazán profik pedig megpróbálhatják magukat felküzdeni a raglista legelejére egy kiemelkedő pontszám megszerzésével.

A játékmód mellett egy rakás új felszerelés és hőskinézet is kihalászható az esemény ideje alatt elérhető Halloweenes lootládákból. Gyertek játszani ti is!

 

(Forrás: engadget.com Kép forrása: vg247.com)