Jump to content

Túl a 20 millió játékost jelentő mérföldkőn az Overwatch

2016. 10. 12. 14:00

A nagy Overwatch Halloween hype közepette egy sajtóközleménnyel is meglepet minket a Blizzard: Már több mint 20 millió játékossal rendelkezik a méltán népszerűvé lett játékuk.

A Blizzard játékai nagyon jól mennek és még a World of Warcraft: Legion kapcsán nem akaródzik a vállalatnak megerősíteni, hogy mekkora is az előfizetői tábora, addig az Overwatch esetében büszkén hozzák nekünk a konkrét számokat. Ez a szám pedig 20 millió. Ennyi játékossal rendelkezik momentán az Overwatch és ennek negyedét az utóbbi két hónapban szedte össze, ami azt jelenti, hogy a lassan fél éve megjelent játék még mindig drasztikus léptekkel haladva képes növelni játékosainak számát.

Hogy picit érzékeljük mekkora dolog is ez a Blizzard részéről, vegyük figyelembe, hogy az utóbbi években egy AAA játék, már sikernek számított 5-10 millió eladott példányszámmal. Ezt az Overwatch helyből összehozta még az indulásnál. Ennek fényében bátran mondhatjuk, hogy az idei év legsikeresebb játékával van dolgunk. Dicsőséges napok ezek a Blizzardnak.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: cnet.com)