Jump to content

Jövőre változik a Hearthstone bajnokság menete

2016. 10. 28. 10:00

A Blizzard már ott legyeskedik a Hearthstone kártyajátékkal a profi gamervilág körül egy ideje, jövőre pedig minden jel szerint még inkább megszilárdítja a pozícióját és ráfekszik az eSport témára.

Változni fog a Hearthstone bajnokságok menete és az is, hogy hogyan kerülhet be valaki a legjobbak közé. A legjobb játékosok több szereplésre és nagyobb nyereményekre számíthatnak, ami jó. Ráadásul a Blizzard szerint az új rendszer a rajongóknak se lesz rossz, hiszen egész évben lesz mit nézniük.

Az új rendszer a regionális bajnokságokat globális versenyekre cseréli, melyek egész évben tartanak majd és mindig máshol lesznek megrendezve. Tulajdonképpen hetenként megrendezett csapatos megméretetésekre kell készülni. Az egyes csapatok a Hearthstone Competitive Point-okból legtöbbet összegyűjtő játékosokból és három a közösség által beszavazott emberkéből fognak állni. Ezek a heti versenyek lesznek az alapjai a Hearthstone Global Games-nek (HGG).

S, hogy mit lehet ezzel keresni? A Hearthstone Championship Tour őszdíjazása 2 millió dollár lesz jövőre. További részleteket a versennyel kapcsolatosan ebben a Blizzardos posztban olvashatunk.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: vg247.com)