Jump to content

World of Warcraft – 12 éve Azerothon

2016. 11. 21. 18:00
  1. születésnapját ünnepli a világ legjobb MMORPG játéka, amely kamaszodván is töretlen népszerűségnek örvend az egyre csak szaporodó Warcraft rajongók kőrében.

A jeles esemény alkalmából az idén is mint minden évben kedveskedik a játékosoknak némi ajándékkal a jó öreg Blizzard. Karácsony közeledtével (bizony, már október eleje óta közeledik elnézve a boltok kirakatát) aktuáls téma, hogy mit illik és mit nem ajándékozni, no meg mit szabad és mit nem. Bár egyesek szerint jó dolog cuki kis háziállatokat beújítani ilyenkor, de a tendencia azt mutatja, hogy ebből általában a befogadott kis jószágok jönnek ki rosszul. Az ajándékozási öröm elteltével egyhül a lelkesedés és aztán sok kutyus, cicus, teknős, süni és kitudja még milyen jobb sorsot érdemelt kis teremtmény árvul el, válik megunttá. Ez persze nagyon szomorú, ezért örök igazság, hogy bármennyire is könyörög a gyerek, csak akkor ajándékozzunk élő állatot, ha aztán felelősséggel gondoskodunk róla. No, de hogy jön mindez a World of Warcraft születésnapjához? hát, úgy kérem, hogy a derék Blizzardosok ajándéka nem más, mint egy pöttöm kis eb. Ingyen kiskutyát mindenkinek!

Persze ez csak egy a World of Warcraft játékán belüli pet, ami mellé 200 Timewarped Badge és egy Celebration Package is jár. Utóbbit kinyitva egy 1 órás XP boostot és egy levelet találunk a Timewalkerektől, ami egy küldetést indít el Ogrimmarba, illetve Stormwindbe. A küldetés egy NPC-hez vezet, akinél november 30-ig minden nap egy a játék történetével kapcsolatos kérdést válaszolhatunk meg némi extra Timewarped Badgeért. Szintén ennél az NPC-nél tudunk néhány érdekességet vásárolni Badgeért., köztük a fentebb említett petet és testvérkéit.

November 30-ig kell bejelentkezni a játékba, hogy a jutalmakra szert tegyünk, amelyeket majd a postaládánkban találhatunk meg.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)