Jump to content

Február 21-én érkezik a Lego féle Minecraft klón

2016. 12. 02. 10:30

Változnak az idők. A Minecraftra anno azt mondtuk, hogy olyan mintha legóznánk, a Lego Worldsre meg most azt mondhatjuk, olyan mintha Minecraftoznánk.

A Minecraft és a Lego blokkokból építkezős világnézete között nem nehéz felfedezni némi hasonlóságot. Utóbbi éppen ezért furcsa lett volna, ha tétlenül nézi, ahogy a következő generációkat zsebre vágja az új riválisa. Nem is kellett sokat várni és jött i a Lego Worlds a Warner fiúktól. A Lego Worlds már tavaly nyár óta elérhető Steamen korai hozzáféréses kiadásban, így aki akarta már kipróbálhatta. Aki viszont úgy döntött hogy türelmes lesz és szépen megvárja a kész játékot, annak van egy jó hírünk. A cég bejelentette, hogy jövőre hivatalosan is elrajtol a játék teljes verziója.

A Lego Worlds február 21-én fog megjelenni PlayStation 4, Xbox One és Steam platformokon. A játékban minden az ízlésünknek megfelelőre alakítható lesz a karakterünk kinézetétől a járműveken át gyakorlatilag az egész világig, ahogy azt illik és elvárjuk. S hogy mi a legjobb a valódi legókockák digitálisra cserélésében? Hogy most már tényleg csak a kreativitásunk és a fantáziánk szabhat határt annak, hogy mit építünk? Igen, persze, az is, meg hogy ezekre biztos nem fogunk rálépni.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: engadget.com)