Jump to content

Overwatch – A legalacsonyabb rank felé vezető út

2016. 12. 09. 11:00

Emlékszünk még Dale Brownra, aka Hanjora, aka a srácra, aki megszerezte az elérhető legalacsonyabb rankot az Overwatch első szezonjában? Nem? Pedig most visszatért, ezúttal egy barátjával együtt, hogy világelsőként legyen a legrosszabb a harmadik szezonban.

A legtöbb játékos, aki az Overwatch ranked játékait játssza, az azért küzd, hogy minél feljebb tornázza a ranked pontszámát a szezon végére. A hangsúly azon van, hogy a legtöbb. A szabályt erősítő kivételek most is akadnak. Brown és barátja Jon „WrstReaperNA” Kingham közösen elérték a játékban megszerezhető legrosszabb ranked pontszámot, ráadásul ezt rekord idő alatt. Ez volt az első, hogy amerikai játékosok összetudták ezt hozni a koreaiak előtt.

Ha azt hisszük felfelé nehéz vinni a pontszámot és elbukni biztos könnyű, akkor meglepődve fogjuk hallani, hogy nagyon is komoly erőfeszítést igényelt elérni azt a bizonyos 1 ranked pontos szintet. Az első évadban. Egy bizonyos rank elérése után komoly kihívást jelent alulmúlni az ellenfeleket vagy egyáltalán veszíteni ellenük. Hanzo elmondása alapján volt olyan pálya, ami szinte az örökkévalóságig tartott. 50 percen át játszották és több mint 100 killt szerzett, miközben egyik csapat se igazán akarta elfoglalni a pontokat. Ráadásul a csapatot még a kitiltás is fenyegette, mert jóval az átlag feletti teljesítményükkel kilógtak a tömegből és rákerültek a Blizzard potenciális smurf listájára, mondta Borwn a kotaku oldalának.

Különös vállalkozás ez, egy flamerekkel teli úton, de hát ki miben találja meg az élvezetet. Én azért inkább azt tanácsolom minden kedves olvasónknak, hogy ha tehetik ne törjenek Brown és csapatának babérjaira és inkább próbáljanak meg nyerni, ha tehetik.

(Forrás: kotaku.com Kép forrása: kotaku.com)