Jump to content

World of Tanks - Új grafikus motort kap a játék

2017. 12. 30. 16:43

Hölgyeim és nyulaim, kedves barátaim és kedvetlen ellenségeim, bekövetkezni látszik az, amiről minden derék tankszimulátor rajongó eddig csak álmodni mert: új grafikus motort kap a World of Tanks.

Sajnos nem holnap és nem is holnapután, de alig néhány hónap múlva (mi az a többi évnyi várakozás után), 2018. márciusában új grafikus motorra költözik a világhírű tankszimulátor, a World of Tanks. Az új, fejlett CORE motorra főként azért kell még relatíve sokat várni, hiszen rengeteg fejlesztői munkát igényel a játék pályáinak és úgy általában minden apró kis részletének az átdolgozása, hogy az új grafikai motor alatt is helyt tudjanak állni a nagy csaták közepette. Ráadásul ez az 1.0-ás frissítés neve alatt érkezett megújulás nem  csak a játék grafikáját, de minden egyéb területét is érinteni fogja. A vizuális megújulás mellett például a játék hangjai és zenéi is ki lesznek csinosítva.

Hogy milyen egyéb újdonságokat tartalmaz majd a játék márciusi frissítése arról a játék hivatalos oldalán folyamatosan tájékoztatják a fejlesztők az érdeklődőket. Ugyanitt már azt is módunkban áll letesztelni, hogy az új motort használó játékot fútatni tudjuk-e majd a jelenlegi masinánkon. Bónuszként pedig itt egy gyönyörű trailer:

(Forrás: wotencore.net Kép forrása: wotencore.net)