Jump to content

Még lehet valami az Age of Empires: Definitive Edition Steames megjelenéséből

2018. 02. 21. 06:34

Jelenleg (sokunk legnagyobb bánatára) az Age of Empries: Definitive Edition Windows 10 exkluzív, azaz bármennyire is szeretnénk Steamen játszani, ott nem fogjuk tudni beszerezni.

Szerencsére van némi pozitív fejlemény az Age of Empires: Definitive Edition és a játék Steames megjelentetésének ügyében. Adam isgreen, az Age of Empires: Definitive Edition kreatív igazgatója azt sugalmazta egy a PCgamesN-nek adott interjúban, hogy a jövőben valamikor elképzelhető a játék Steamre érkezése. Hogy miért koncentrált a Microsoft Stúdió a fejlesztés során a Windows platformjára a Steam helyett, arra Isgreen két dolgot mondott: a játék lehető legjobb verzióját szerették volna elkészíteni, illetve hogy egy kis piaci verseny nem szükségképpen rossz dolog.

Nos, szerintünk adja magát, hogy a Microsoft stúdiója a Microsoft platformján akarjon értékesíteni egy Microsoft klasszikus remaket, de ezzel együtt is reméljük, hogy  Isgreen szavai mögött már valódi lépések is történtek az ügyben, ugyanis biztosan állítjuk, hogy a Steam platformján is nagyon sokan szeretnének minden idők leghíresebb RPG sorozatának felújított változatával játszani.

Az Age of Empires Definitive Edition ma jelenik meg, mi pedig hamarosan visszatérünk játék felújított változatával kapcsolatos kritikák összefoglalójával.

Az Age of Empires 2 és 3 Definitive kiadása ugyancsak fejlesztés alatt áll, valamint ne feledkezzünk meg a sorozat következő darabjáról, az Age of Empires 4-ról sem, amelyet a Relic Entertainment fejleszt.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)