Jump to content

E3 2018 legjobb játékai #1 – Cyberpunk 2077

2018. 06. 24. 17:54

Ha egy játékot kellene mondanunk, amelyiket a legjobban vártuk az idei E3-tól az gondolkodás nélkül a CD Projekt RED csapatának következő gigajátéka, a Cyberpunk 2077 lenne, s nem mint az bebizonyosodott, nem is hiába.

Láttál már valami igazán szupert ma? Még nem? Semmi gond, mert a Cyberpunk 2077 E3-as trailere mindig kéznél van, hogy újra és újra és újra megnézzük, még a játék végre meg nem jelenik vagy a halál el nem választ. Legyen számunkra akár baráti csengésű, akár teljesen idegen a Witcher játékokat is fejlesztő CD Projekt RED csapatának neve, a Cyberpunk 2077 idei E3-as bemutatkozása után valószínűleg minden a videójátékok iránt kicsit is érdeklődő embernek a tudatába bevésődött: ezekre a srácokra figyelni kell!

Az idei E3 minden kétséget kizáróan legsexibb játéka a Cyberpunk 2077, habár nem minden CDPR rajongó fogadta repesve, hogy FPS lesz a kicsike. Persze a készítők igyekeztek megnyugtatni mindenkit, hogy a szerepjáték/FPS kombinációból a szerepjáték rész lesz a domináns, de akadtak olyanok, akiknek ez sem volt elég és kategorikusan kijelentették, hogy ők márpedig biztosan nem veszik meg a játékot, tudván, hogy az FPS lesz. Nos, pap, kinek meg a cyberpunk felesége, de annyi biztos, hogy mi izgatottan várjuk ezt a komplett élő és lélegző sci-fi világot klónozással és génmanipulációval fűszerezve elénk táró csodát. Hajrá CDPR!

A Cyberpunk 2077 PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelenik meg.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)