Jump to content

Egy újabb Witcher játék lehet a CDPR másik RPG-je a Cyberpunk 2077 mellé

2018. 07. 15. 22:49

A Witcher sorozatot készítő CD Projekt RED stúdió már sokszor megerősítette, hogy Geralt története véget ért a harmadik résszel, de ez nem jelenti azt, hogy a játék univerzumából ne kaphatnánk újabb kalandokat.

Szerettük volna, de nem lesz Witcher 4. A trilógia, s vele Riviai Geralt kalandjai lezárultak. Ugyanakkor a CD Projekt RED vezérigazgatója, Adam Kiciński rámutatott, hogy maga a játék világa még rengeteg lehetőséget tartogat. Ez egy egyértelmű utalás arra, hogy a stúdió még igen is tervez a Witcher játékok univerzumával és itt nem csak a Gwent-re kell gondolni.

A CD Projekt RED tervei szerint még két nagyszabású RPG-t készítenének 2017 és 2021 között. Az idei E3 után már kétség nem fér hozzá, hogy ebből az egyik a Cyberpunk 2077 lesz, ellenben a másik játékról nem igazán hajlandó elárulni semmit a stúdió. Nyílván nem szeretnénk, ha bármi is elterelné a figyelmet a Cyberpunk 2077 debütálásáról, de jelen állás szerint még arra is várhatunk bőségesen. Hogy közben mi lehet az a másik, szintén nagy és komplex RPG projekt abban egyelőre csak reménykedni lehet, tudni biztosan semmit sem. A játékkal foglalkozó Reddit oldalakon többször is visszatérő konspiráció, hogy talán majd Ciri lehet az, aki átveszi a stafétát, mint az elkövetkezendő Witcher játékok főszereplője és például Geralt szinkronhangja is ezt tartaná a legvalószínűbbnek.

Hogy végül mit hozz a jövő a Witcher világnak videojáték fronton, azt még senki se tudhatja biztosan, ellenben minden jel arra mutat, hogy a fejlesztők nem fognak parlagon hagyni egy ilyen méltán sikeres sorozatot.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)