Jump to content

The Sinking City – Gyerekek, sok lesz itt a csápolásból

2018. 07. 31. 23:15

A Frogwares kiadott egy új és méghozzá igen érdekes trailert a készülő játékukhoz, a The Sinking City-hez, amiben minden jel szerint lesz némi probléma a csápokkal.

A The Sinking City egy olyan open-world kalandjáték lesz, amiben ismét kiélhetjük majd a nyomozás utáni szenvedélyünket, hasonlóan, mint a Forgwares korábbi Sherlock Holmes játékainál. A nagy, egetverő és nem tudsz hova nézni, hogy ne vedd észre különbség itt az lesz, hogy a The Sinking City világát bizony a Lovecraft féle horror univerzum töviről metszették, méghozzá a polipcsáposabbik fajtából. Maga a játék időben az 1920-as éveket idézi majd, amikor is egy Charles W. Reed nevezetű egyén bőrébe bújhatnak majd bele a játékosok, már ha lesz hozzá merszük meg gusztusuk. Az úriember ugyanis történetesen egy olyan nyomozó aki a fél világot bejárja, hogy megértse az őt gyötrő látomások természetét.

Ha valahonnan ez a történet kicsit ismerősnek tűnik, akkor az nem teljesen véletlen. A Frogwares korábban már dolgozott egy hivatalos Call of Cthulhu játékon mielőtt a projekt átkerült volna a Cyanide-hez. Kétség nem fér hozzá, hogy a két játék különböző, de mindkettő az 1920-as években és Lovecraft környezetben játszódik, ráadásul mindkettőben egy magánnyomozót alakíthatnak a játékosok. Kicsit különös a helyzet, de hé, ki bánja, ha a végén két jó játékot is kapunk?

A The Sinking City 2019. március 21-én esedékes megjelenni PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)