Jump to content

Már sorban állnak az új iPhone-ért - szó szerint

2014. 09. 04. 12:53

Úgy tűnik hardcore fanboynak lenni nem ciki, legalábbis aszerint a pár ember szerint, akik már letáboroztak a Fifth Avenue-n található nívós Apple bolt előtt. Dan Benton posztolta a fotót twitterre, melyen hálózsákos alakok láthatók az utcán.

A legmókásabb része a dolognak, hogy még a hivatalos bejelentés sem történt meg, erre öt nap múlva fog sor kerülni, a megjelenésig pedig még 15 nap van hátra. A Business Insider közben megerősítést nyert a kérdéses bolt dolgozóitól, akik kissé meglepődve mondták, hogy "Igen, ott vannak már kint és várakoznak, pedig még azt sem tudják mire várnak ennyire. Még semmit nem jelentettünk be."

Az iPhone 6 a pletykák szerint két méretben érkezik majd és az elődeinél jóval strapabíróbb kijelzővel szerelik fel. Az Apple szeptember 9-én tartja az eseményt, a készülék pedig azt követően 10 nappal kerül valószínűleg a boltokba.

A CNBC meginterjúvolt néhány várakozót, köztük a BuyBackWorld képviselőit, akik vasárnap óta kint tanyáznak, de az első és második helyet eladták azóta két úriembernek egészen pontosan 1250 dollárért (kb 300 000 forint).

Forrás: businessinsider.com / fotó: twitter.com/dcbandor