Jump to content

A Skype Windows Phone-os verziójában megoszthatjuk pozíciónkat a térképen

2014. 09. 11. 14:53

Frissítést kapott a SKype WP-s kiadása, a legnagyobb újítás a tartózkodási helyünk megosztása, aminek segítségével még egyszerűbbé válik a találkozók leszervezése.

Bent kószálunk a városban Lumia készülékünkkel a zsebünkben és szívesen találkoznánk haverjainnkal egy sör, vagy kávé (mindenki döntse el magának) erejéig? A mai nappal még egyszerűbbé válik a szocializálódás való életben, ugyanis a Skype frissítette Windows Phone applikációját, így belekerült egy helyzetmegosztó funkció is. Akárkivel csetelünk éppen, pár mozdulattal elküldhetjük neki hol vagyunk éppen, így még egyszerűbb lesz összefutni. Nem kell hosszasan ecsetelni, hogy melyik utca, melyik megálló, stb.

Kapott másik új feature-t is az alkalmazás, ezentúl beszélgetésenként kiválaszthatjuk, hogy melyekről kérünk értesítéseket, ha netán az egyik ismerősünk folyamatosan szövegel és ezt kis részletekben teszi, akkor simán elnémíthatjuk, ugyanis bosszantó tud lenni, ha a telefonunk megállás nélkül pittyeg.

Persze a helyzetmegosztás nem egy nagyon egyedi funkció az okostelefonok világában, de nagyon jó ötlet volt implementálni egy olyan népszerű csevegőszolgáltatásba, mint a Sykpe.

Forrás: engadget.com / fotó: engadget.com