Jump to content

Így csábítják magukhoz az iPhone felhasználókat a szolgáltatók

2014. 09. 11. 15:02

Mostanában nem lehet elmenni az iPhone-ról szóló hírek mellett, ez a szeptember ilyen szokott lenni. Már így is a béka feneke alatt voltak a régi iPhone-ok árai, de az AT&T és a Verizon nagyon csábító akcióval próbálják magukhoz édesgetni az Apple telefon rajongóit.

A szolgáltatók általában mindent megtesznek az USA-ban azért, hogy nekik add el a lelked a következő két évre. A Verizonnál például visszaveszik régi iPhon készülékeidet, cserébe egy gift cardot kaphat a vásárló, 5S esetében 300 dollár, mígy régebbi modellek (5, 5C, 4, 4S) esetében 200 dollár értékben, feltéve, ha vásárolsz az új iPhone-ok közül egyet két éves hűségszerződéssel.

Az AT&T másrészről hasonló akciót követett el, csakhogy ők a minimum visszavételi árat szabták meg 300 és 200 dollárban, szóval náluk még olcsóbban hozzájuthatunk az iPhone 6 vagy 6 Plus modellekhez. Ezen kívül, ha új előfizetők vagyunk, akkor még egy extra 100 dollárt elengednek a készülékek árából, valamint 200 dollárt az iPadéből, ha aláírjuk a két éves szerződést.

Ilyen akciók mellett nem is cosda, hogy mindenki iPhone-nal rohangál az USA-ban, nálunk sajnos biztos nem lesz ennyire rózsás a helyzet.

Forrás: engadget.com / fotó: engadget.com