Jump to content

Kiszivárgott fotók a Windows 9-ről

2014. 09. 11. 14:35

Ugyan nemsokára kiadják az ingyen kipróbálható verziót a Windows 9-ből, de addigis ezekből a kiszivárgott fotókból lehet csemegézni azoknak, akik nem bírják kivárni szeptember végét.

Eddig is láthattunk részleteket a Microsoft új epráviós rendszerének felületéről, de ezúttal sokkal több és részletgazdagabb kép került elő az úgynevezett Windows Technical Previewról. Német számítástechnikai oldalak összesen 20 fotót szereztek a készülő Windowsról.

Betekintést nyerhetünk az új Start menübe és láthatunk pár egyértelmű változást a tálván is. Először is, megjelent egy keresőgomb a Start gomb mellett, egy másik ikon társaságában, ami minden bizonnyal a virtuális asztalok közötti váltást teszi majd lehetővé. Későbbi képeken láthatjuk a közöttük történő váltogatást is.

Sok más is új ikont kapott, például a Windows Intéző, vagy az Asztal is, amik kicsit közelebb hozzák a Mtreo stílust az asztali felhasználókhoz. A jobb klikkre előjövő kis menü is kicsit elegánsabb megjelenést kapott, de mint mondják egy kép többet mond ezer szónál, úgyhogy aki kíváncsi itt tudja megtekinteni az összes kiszivárgott képet.

Forrás: theverge.com / fotó: computerbase.de