Jump to content

A Flickr-rel falra teheted a képeidet

2014. 10. 14. 17:00

A Flickr csapatának feltett szándéka, hogy olyan remekművekké változtassa a fotóidat, melyeket szívesen kitehetsz a falra is. Minden bizonnyal, ha már próbálkoztál ilyesmivel, akkor tudod, hogy vannak erre a célra szánt weboldalak, ám ezek különböznek többnyire a legjobb fotós lapoktól. A Flickr szeretné végre áthidalni a különbséget.

Bosszankodtál már azon, hogy vannak ugyan weboldalak, melyek kínálnak lehetőséget arra, hogy egy fotóból posztert csinálj vagy bármilyen más praktikusan használható képet, ám aligha nyújtanak emellett más szolgáltatást? Sokkal egyszerűbb lenne az élet, ha ezek az oldalak egybeesnének azokkal, amiket alapvetően is használsz a fotóid kezelésére.

A Flickr szeretné ezt a problémát megoldani olyan módon, hogy mindössze néhány kattintással, az albumaidat böngészve megrendelhesd a nagyméretű nyomtatott képeket. Ennek érdekében el is indították új szolgáltatásukat a Wall Art-ot, mely képes a fényképeket nagyméretű, falra való formába átalakítani, úgy hogy az megfeleljen a nappalid számára.

A lehetőségek közt szerepel, hogy megváltoztathatod a méretet (50 x 75 cm-ig kb.) sőt egy körbefutó vászon technika is rendelkezésedre áll, ha még drámaibb hatásra vágysz. Csak gondosan válaszd meg, hogy milyen képeket teszel ki – nem biztos, hogy a ház minden vendége egyaránt értékeli, ha minden falat arra használsz, hogy legjobb szelfijeidet tedd halhatatlanná.

Forrás és fotó: engadget.com és blog.flickr.net

Írta: Ambróz Nóra