Jump to content

Facebook matricák a kommentek közt

2014. 10. 14. 19:00

A Facebook-chaten már régóta megszoktuk a matricákat. A kedves kis illusztrációk azonban hamarosan újabb területet hódítanak meg maguknak, azaz elérhetőek lesznek akkor is, ha éppen kommentelni szeretnél. Hurrá!

Néha egyetlen kép többet mond ezer szónál. Más esetekben nem, de ez még ne tartson vissza attól, hogy használd őket. Mértéktelen mennyiségben. Ahogy az a Facebook-chaten megszokott.

Miután a matricák megjelentek és sikert arattak a chaten és a Messengerben is, a Facebook elhatározta, hogy nem korlátozza tovább a felhasználók vizuális kifejezőkészségét és lehetővé teszi számukra, hogy a többi felületen is matricázzanak. Ennek értelmében a stickers-szolgáltás megérkezik a kommentek közé, ahol a webes és a mobil felületen is egyaránt elérhető lesz.

Hamarosan használhatod a kifejező kis képecskéket arra, hogy véleményt nyilváníts az Idővonalad, a Csoportjaid és az Események közt felbukkanó posztokra. Sajnálatos módon azonban, ha egy hétköznapi poszttal szemben szeretnél emociókat mutatni, akkor azt még egy darabig kénytelen leszel a hagyományos úton, képfeltöltéssel megoldani.

Forrás: engadget.com

Fotó: medium.com és stickersemoticons.com

Írta: Ambróz Nóra