Jump to content

Tv-sorozat a Resident Evil-ből

2014. 10. 14. 18:00

Ha rajongsz a zombikért, de a The Walking Dead narratíváját nem túlzottan kedveled, akkor végre készül egy sorozat csak neked. A Resident Evil legújabb feldolgozása ismét a Constantin Film műhelyeiben készül, akik korábban már a mozifilmekért is felelősek voltak. Lássuk mit alkotnak majd, ha a tévénéző közönséget veszik célba.

Elérkezett az ideje, legalábbis a Constantin Film döntéshozói szerint, hogy a Resident Evil franchise új formában térjen vissza. Szerencsére nem csak újabb moziról van szó, hanem sorozatként is szeretnék ismét adaptálni a nagysikerű sztorit.

A kezdeményezés része egy nagyobb megmozdulásnak, melynek során a cég tulajdonában álló címeket szeretnék átvinni a tévés közönség szeme elé. A Resident Evil mellett a Mortal Instruments (Végzet ereklyéi) és a Perfume (Parfüm) is újrafeldolgozásra kerülnek.

Az egyelőre még nem tisztázott, hogy a Resident Evil sorozat változatának története a mozik örökségét viszi-e majd tovább vagy egy teljesen új mesébe kezdenek a játékok gazdag forrásanyagát kihasználva. Mielőtt azonban ez még megvalósulna, jut bőven Resident Evil a türelmetleneknek is. A Constantin Film szerint a TV-sorozat nem fog azelőtt debütálni, hogy bemutatnák a hatodik részét a franchise-hoz tartozó moziknak.

Forrás: engadget.com

Fotó: possoiraocinema.wordpress.com és geekinsider.com

Írta: Ambróz Nóra