Jump to content

Eltévedt Nexus teaser a Google reklámokban?

2014. 10. 15. 16:00

A Google frissen és véletlenül megjelent Android reklámjaiban sokan úgy vélik, hogy a cég utalásokat rejtett el, melyek a hamarosan bejelentésre kerülő Nexus okostelefonra és tabletre vonatkoznak. Mi ennek az alapja és hogyan került elő a három, látszólag kiszivárgott reklám? A következőkben minden kiderül!

A Google úgy tűnik teljesen véletlenül közre bocsátott három új, rövidke reklámfilmet, melyek a Nexus család még be sem jelentett tagjait hivatottak promotálni.

A reklámok első felfedezője, a Google+ egyik felhasználója, Christian Colocho volt. A reklámokat azóta eltávolították, ami további pletykáknak nyújt táptalajt. Természetesen, ami egyszer felkerült a világhálóra, azt onnan nem lehet soha maradéktalanul kiirtani, így a filmecskéket megtalálhatod a következő linkeket követve a Youtube-on. A sorozat közös pontja a szlogenszerűen használt címsor “be together. not the same.” mindegyikben előkerül (csúnyán fordítva: együtt legyünk. ne egyformák).

Noha a Google nem közvetítette teljesen világosan a tényeket, mégis arra engednek a dolgok következtetni, hogy a hamarosan előkerülő eszközökről van szó. Néhány jelenetben tisztán láthatsz egy komikusan nagyméretű okostelefont, melynek a hátsó panele enyhén ívelt, a hívóképernyőjén pedig az új Android L felhasználói felülete bukkan fel. Egy másik helyzetben egy járókelő kezében láthatunk egy tabletet, míg másnál egy újabb okostelefon van. Ebből sokan arra következtettek, hogy a Nexus tablet és az okostelefon is egyszerre kerülnek majd kiadásra.

Természetesen ezekből az információkból semmi sem került megerősítésre, azonban ha a The Wall Street Journal információi korrektek (általában azok), akkor már nem kell sokat várnunk, mert a hóvége előtt úgyis minden kiderül a várva várt Nexus eszközökről.

https://www.youtube.com/watch?v=2H8eIjuf2ok

https://www.youtube.com/watch?v=yQhWff9QWNw

https://www.youtube.com/watch?v=mS0tqSFP9f4

Forrás: thenextweb.com

Fotó: engadget.com

Írta: Ambróz Nóra