Jump to content

Lenyűgöző képek mobillal

2014. 10. 19. 22:00

A kép nem szerkesztéssel, csalással készült. Valóban ezt a hihetetlen látványt sikerült lencsevégre kapni egy egyszerű mobil fényképezőjével. A katedrális üvegjein sziporkázó lézershow-ról készült nagyszerű fotót nyugodtan nevezhetjük a hét legjobb mobilkamerás alkotásának.

Közvetlenül a mozi után, talán templom az a hely, ahol a legkevésbé illedelmes és ajánlatos előkapnod a telefonodat. Kivétel, ha a templom esetében fényképeket készítesz, melyekkel a hely szépségét szeretnéd megörökíteni.

Ezt a gondolatmenetet követte az is, aki a Franciaországban a Saint-Eustache katedrálisban (Szent Özséb-templom) lekapta ezt a zseniális fotót. Ahogy a képen látható, az Isten háza egyáltalán nem ellenkezett a fotózkodás ellen, sőt igyekezett legfotogénebb arcát mutatni a sztárszereplés alkalmából, így az ablakok a fotó tiszteletére csillogó konstellációkban ragyogtak fel.

A remekül sikerült alkotásra a Creator's Project figyelt fel először, akik Shooting Thoughts nevű kezdeményezésük keretében vadásznak az efféle spontán szépségekre. A lenyűgöző mű alkotója személyében Filipe Vilas-Boas tisztelhetjük.

Igaz ugyan, hogy a fenti kép valóban szépséges, ám ha ezzel nem érnéd be, akkor az alábbi linken megnézheted az egészet mozgásban is, mely érthetővé teszi, hogy mit látott a fotó készítője a pillanatban, hogy azt azonnal meg akarta örökíteni.

http://vimeo.com/108764389

Forrás és fotó: engadget.com

Írta: Ambróz Nóra