Jump to content

A Watch Edition mellé vörösszőnyeges elbánás jár

2015. 03. 30. 12:00

Ha már milliós összeget, azaz 10 000 dollárt adsz ki egy óráért, akkor már első osztályú szolgáltatást is vársz, melyet az Apple úgy átszik hajlandó megadni.

A 9to5Mac forrása szerint a színarany Apple Watch Edition vásárlói bármikor kihagyhatják a pór népnek való sorban állást. Amikor csak venni szeretnének valamit rögtön első helyre kerülnek és egy egész órát tölthetnek el az órák közti válogatással egy privát légtérben (melyhez egy szakértő is jár). A plebejusoknak negyedóra jut a szokásos asztalka mellett.

Később amennyiben problémájuk adódik, az Apple akkor is kivételes státuszt biztosít számukra. Legalább két éven keresztül garantált lesz az Edition telefonos segédszolgáltatása, mely napi 24 órában üzemel. Ez a fajta kiszolgálás nem egyedi a luxus világában, ám szokatlan egy 50 dolláros zenelejátszókat is árusító cégtől.

Az Apple azonban nem tartogat mindent elit vásárlói számára. A szokványosabb rozsdamentes acél Watch és az Edition mellé is jár a „virtuális személyes beállítás”, melynek során egy Apple Store alkalmazott vezeti végig a klienst az óra személyreszabásán videóchaten keresztül.

Az egyetlen kellemetlenség, hogy a Watch Sport vásárlói ebből semmit sem kapnak, így meg kell elégedniük az iPhone vásárlás esetében megszokott kiszolgálással.

Forrás: engadget.com

Fotó: cultofmac.com és appleinsider.com

Írta: Ambróz Nóra