Jump to content

Több tartalmat és közösségi élményt ígér a Yahoo

2016. 01. 29. 10:00

A Yahoo megújítja honlapját illetve számtalan nagyobb javítást is alkalmaznak. De nem csak a weboldaluk, hanem az iOS és Android rendszerekre szánt appjaik is átesnek egy kis ráncfelvarráson.

A mai nap az internet óriás bejelentette, hogy jelentős tartalmi és formai változtatásokat alkalmaz a weboldalán és a mobil applikációs platformján, hogy még perszonálisabb tartalmat és jobb közösségi élményt nyújtsanak az olvasóik számára. Ha rendelkezel Yahoo fiókkal, akkor a hírcsatornád alkalmazkodni fog az érdeklődési körödhöz. Ergo minél több időt töltesz el a honlapon vagy az applikációval annál személyre szabottabb lesz a hírcsatornád.

Továbbá, a Yahoo megkönnyíti, hogy követni tudjuk a folyamatosan frissülő híreket, eseményeket. Amennyiben szeretnéd, kérheted, hogy egy adott sztori kapcsán valós időben értesítsen a rendszer, ha az új tartalommal frissült.

Úgy tűnik valóban hasznos változásokat eszközöl a Yahoo, melyeket különösen akkor élvezhetünk, ha napi szintű olvasóik vagyunk, ám mindenképpen egy jobb módot kínálnak a médiatartalmak fogyasztására, mint korábban.

(Forrás: engadget.com)