Jump to content

Ha Valentin-nap és szerelem, akkor Spotify lejátszási lista

2016. 02. 15. 13:00

Régen volt, talán igaz se volt, amikor még az ifjú szívek szerelemes összeállításokat készítettek kis magnókazettákra kedvesüknek. Ma már lejátszó eszközök híján ez elég furán venné ki magát, de szerencsére itt a Spotify.

A Spotify ugyanis Valentin-nap alkalmából segít, hogy dalban mondhassuk el szerelmünket. Na, nem nekünk kell dalra fakadni, mert az nem mindenkinek jönne be, de a zenekedvelők (vagy csak a félénkebbek) összeólozhatnak egy lejátszási listát, amivel kifejezhetik érzelmeiket. Egy olyan rózsaszín ködös napon, mint a Bálint-nap bizony sokaknak a hasznára lehet ez a kezdeményezés.

Bár a Valentin-napnak vége erre az évre a Spotify oldalán még elérhető a lehetőség, hogy dalban mondjuk el. Ehhez nem kell mást tennünk, mint ellátogatni erre az oldalukra. Ezek után már csak három egyszerű lépésen kell keresztülnavigálni. Ha megadtuk, hogy mennyire nagyon legyen szerelmetes az üzenetünk és milyen fajta zenével szeretnénk érzéseinknek hangot adni, akkor már nincs is más hátra, mint begépelni az üzenetünk, aminek a betűihez hozzárendel egy-egy számot a Spotify. Voala! Kész is vagyunk.

(Forrás: engadget.com)