Jump to content

Végre mi is segíthetünk megszerezni az Oscar-díjat DiCaprio számára

2016. 02. 17. 12:00

Leonardo DiCaprio többszörös Golden Globe-díjas amerikai szupersztár színészt többször is jelölték már Oscar-díjra, de valahogy még mindig nem sikerült hazavinnie egyet sem. Még néhány rajongót ez komolyan felháborít, az Internet népének java inkább jót szórakozik a színész kárán, amit most még egy Oscar-szerző játékkal is megfejeltek.

Természetesen idén is (ötödik alkalommal!!!) Oscar-díj jelölt DiCaprio. A Visszatérő című filmben nyújtott alakításáért a legjobb férfi főszereplőnek járó díjra esélyes. Idén pedig komoly kihívó hiányában véget érhet a Filmakadémia és a színész között kialakult bizarr se veled se nélküled helyzet, ami eddig olyan jó témát adott mémgyárosoknak. Talán egyedül Michael Fassbender (Steve Jobs) igazán esélyes elorozni az Oscar-t, de ha nem szeretnénk megvárni az átadó gálát (február 28.), hogy kiderüljön a végeredmény akkor, most mi magunk is segíthetünk Leo-nak a díját és még csak egy medvével sem kell érte megküzdenünk, vagy mégis?

Elkészült ugyanis egy játék (főszerepben: Leonardo DiCaprio), aminek találóan Leo’s Red Carpet Rampage nevet adták. Ebben az egyébként briliáns játékban mi magunk segíthetjük hozzá a színészt a jól megérdemelt díjához. Ha ma kiszeretne próbálni egy játékot, akkor feltétlen ez legyen az. Előre szólunk nem lesz egyszerű!

RedCarpetRampage.com Gameplay from The Line on Vimeo.

 

(Forrás: engadget.com)