Jump to content

30 millió előfizetővel büszkélkedhet a Spotify

2016. 03. 22. 10:00

A Spotify kapott egy komoly riválist az Apple Music személyében, de köszöni szépen így is jól elvan, sőt több mint jól, túl a 30 millió előfizetőn.

A Spotify alapítója Daniel Ek közétette, hogy a zenei streaming-szolgáltatás ismét elszáguldott egy komolyabb mérföldkő mellett. Ezúttal a 30 millió előfizetős kihívást sikerült teljesíteniük. Ez azt jelenti, hogy tavaly június óta újabb 10 millió fizető vendége akadt a Spotifynak, illetve 2014 óta 20 millió előfizetővel gyarapodott a cég összesen. nagyon úgy néz ki, hogy a cég továbbra is lendületbe van, új riválisok ide vagy oda.

Azért nem kell megijedni, hogy a Spotify teljesen kiszorítaná a konkurenciát. Az Apple Music fél év alatt összehozott magának egy szolid 10 milliós előfizetői tábort. Összességében mindez azt sugallja, hogy van kereslet erre a típusú szolgáltatásra, és hogy még most is dinamikusan növekszik ez a piac. A sok új felhasználó miatt még valószínűleg igen messze van, hogy ezeknek a cégeknek egymástól kéne elcsábítani az ügyfeleket.

(Forrás: engadget.com)