Jump to content

Virtuális valóság élmények: Tacot enni Danny Trejo társaságában

2016. 03. 24. 10:00

Mielőtt nekivágnánk továbbolvasni ezt a cikket, ne legyünk restek és szerezzünk be magunknak egyet a kedvenc taconkból, mert szükség lesz rá.

Danny Trejo rajongó vagy? Igen, nem esetleg talán (bár mind tudjuk, hogy a talán a bizonytalanok igenje) a válasz? Nem is biztos, hogy fontos ez, ha szereted a tacot. Na, de ugyan ki ne szeretné. Nos, a kalandos előtörténettel rendelkező 71 éves Danny Trejo biztosan szeret tacot falatozni, legalábbis az erről készült VR élmény, amibe most mi is bekapcsolódhatunk, erről árulkodik.

Szóval, ha szeretnénk leülni egy asztalhoz egy középsúlyú bokszbajnokkal, aki nem mellesleg híres színész és ráadásul büszke fogyasztója a róla elnevezett Los Angeles-i Trejo’s Tacos-nak, akkor ismét a virtuális valóság lehet a megoldás számunkra. Készült ugyanis egy közel 3 perces 360 fokos videó, amin Danny Trejo önfeledten falatozik, és ráadásul úgy nézhetjük mindezt végig, mintha mi meg az asztal másik végén ülnénk. Az élmény valamilyen VR eszközzel és egy rendkívül finom taco fogyasztásával fokozható, de 2D-ben is fogyasztható, ha épp jobb lehetőség nincs.

(Forrás: engadget.com)