Jump to content

Fedezd fel Batman rejtekhelyét a Google Street View segítségével

2016. 03. 26. 10:00

Még ha nem is piszkálja meg a fantáziánkat a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című film, akkor is érdemes rálessünk Batman impozáns búvóhelyére.

Ehhez pedig el se kell hagynunk otthonunk kényelmét fizikai valónkban.  Elegendő, ha a Google Street View alkalmazást hívjuk segítségül.

Bizony Zack Synder sokak szerint nagy fába vágta a fejszéjét a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című film rendezésével, amibe a kritikusabb lelkületű rajongók és elemzők szerint bele is tört az a bizonyos bicskája. Vannak dolgok azonban, amik akár tetszett a film, akár nem megörvendeztethetik még a legszőrösszívűbb rajongók lelkét is, még ha csak egy rövidke virtuális körtúráról is van szó Batman legendás búvóhelyén. Bizony. Batmobilostul mindenestül megkapjuk mutatóba Bruce Wayne most már kevésbé rejtélyes, rejtekes, rejtekhelyét.

Ide kattintva járható be a minden luxussal felvértezet Batcave. Hihetetlenül részletesen kidolgozott és látványos az egész hely, az embernek szinte kedve támadó csinálni egy saját hasonlóan impozáns igazi főhadiszállást. Biztos van erre is egy pályázat valahol csak meg kell találni…

(Forrás: engadget.com)