Jump to content

Szeretnéd látni a Google egyik adatcenterét belülről? Itt a lehetőség

2016. 03. 26. 16:00

A Google legújabb 360 fokos videójával az oregoni adatközpontjukba látogathatunk el, ahol egy igen részletes körbevezetésnek válhatunk „áldozatává.

Már lehetett alkalmunk néhány pillantást vetni a Google oregoni adatcenterére, például a Google Street View szolgáltatáson keresztül, de az újonnan felöltött 360 fokos videójukkal, egy sokkal mélyebb betekintést nyerhetünk a komplexumba. Sandeep a Google egyik szószólója vezet minket körbe a létesítményben, gyakorlatilag szobáról szobára, miközben érdekes és hasznos információkat oszt meg velünk.

Ha kíváncsiak vagyunk, hogy is néz ki egy ilyen adatközpont belülről, illetve szeretnénk egy igazi oldschool üzemlátogatásnak megfelelő körbevezetést megtapasztalni, de kevésbé szeretnénk mondjuk ezért ellátogatni a messzi Oregonba, akkor nekünk találta ki ezt a videót a Google csapata. Igaz élőben valószínűleg sokkal jobb élmény, de ez is szinte olyan jó talán bizonyos szempontból még jobb is, ha más nem költség és időhatékonyságból. Mindössze 8 perc és 28 másodperc az életünkből, ha belevágunk és tényleg érdekes dolgokat tudhatunk meg.

(Forrás: engadget.com)